duminică, 12 martie 2017

Cum putem ajunge in orasul francez Brest ?

Vrei să vizitezi o capitală europeană a științei și a tehnologiei marine? Orașul Brest din Franța este alegerea cea mai bună! Ia-ți biletele de avion cât mai curând posibil!  
            Brest este un oraș-port care se află în vestul Franței, pe două dealuri despărțite de râul Penfeld. Zona de apă din vecinătatea coastei este magnifică și are aproximativ 14 mile (23 km); orașul este protejat de mare de Peninsula Quélern, și Pasajul Goulet, care are aproximativ 1-2 mile lățime (1,5-3 km).
Brest a fost unul dintre cele mai importante orașe, fapt ce rezultă din nenumărate bătălii de a
lungul istoriei, iar, în prezent, este a doua bază navală din Franța. Poți face o plimbare pentru a descoperi un oraș care este cunoscut pentru peisajele sale uluitoare și zonele de coastă. Plimbările cu barca spre insulele Ouessant și Molène îți vor oferi o experiență de neuitat. Brest este și o capitală europeană a științei și tehnologiei marine, aici aflându-se Muzeul Maritim Național și Océanopoli ce te vor fascina. Dacă ești pasionat de  mare și de viața pe mare poți participa la activități interactive. Aici vei găsi acvarii enorme unde vei avea posibilitatea de a observa creaturi marine în mediul lor, foarte aproape de tine.
Pe lângă acestea, mai poți să vizitezi și Monumentul American, Tour Tanguy, Chateau de Brest. Acest oraș are un calendar plin de evenimente la care sunt așteptați să ia parte turiști alături de localnici.
Puțin mai departe de oraș, există o zonă unde ai posibilitatea de a practica windsurfing, pescuit sau yachting. Totodată, peisajele pe care le vei admira acolo sunt rupte din rai: plaje de nisip, stânci de granit, grote etc.

Dacă ești un pasionat al vieții de mare și vrei să vezi cu ochii tăi creaturile din adâncuri cu siguranță vei dori sa vizitezi acest minunat oraș plin de istorie ce se află pe coasta de vest a Franței.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu