miercuri, 1 iunie 2016

De ce sa alegi Stickere Decorative

Stickerele decorative sunt bine venite in toate situatiile, de la infrumusetarea unei locuinte, la personalizarea unui birou sau pur si simplu schimbarea aspectului unui spatiu, stickerele au devenit foarte populare in ultimii ani si este usor de inteles de ce.

Nicio limita impusa

Orice design dorit de client poate fi pus la cale cu ajutorul artistilor grafici, asta in cazul in care nu este ales un design deja disponibil in portofoliul gros al firmelor. Preturile variaza in functie de dimensiunea stickerelor decorative, insa sunt foarte accesibile. Asadar, daca se doreste aplicarea unui sticker pentru un perete intreg cu o latime de 2 metri si o inaltime de 2.45, pretul nu ar trebui sa depaseasca 200 de lei.

                                                                 Ideale pentru copiiCopiii sunt cei mai incantati atunci cand au posibilitatea de a-si personaliza peretii camerelor cu cele mai indragite caractere de desene animate. De asemenea, stickerele pot fi aplicate si pe articole de mobilier: dulap, sifonier si chiar pe oglinda. Este usor de inteles de ce sunt preferate din ce in ce mai mult stickerele in locul vopselei traditionale, deoarece cea din urma implica costuri mult mai mari, mai mult deranj si cateva zile necesare pentru a se usca.

Montajul este usor


Pe de cealalta parte, stickerele se aplica cu usurinta, in scurt timp. Insa in functie de dimensiunea sa, uneori poate fi nevoie de doua persoane pentru ca acesta sa se lipeasca in mod corespunzator. Insa stickerele sunt foarte rezistente, nu isi modifica culoarea odata cu trecerea timpului si daca este murdarit, se curata cu usurinta. In plus, autocolantele nu implica o atentie speciala, motiv pentru care, timp de cativa ani se vor prezenta la fel ca in prima zi. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, oamenii isi doresc o noua schimbare la fiecare 12 luni, pe care o pot face cu usurinta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu