joi, 2 iunie 2016

In Sibiu gasesti o multe de locuri cu cazare de pana in 100 de lei

Cu o istorie bogata de cateva sute de ani, Sibiul atrage mii de turisti anual, din toate colturile tarii, dar si din strainate. Cladirile vechi, invaluite in mister sunt adesea descoperite de ochii curiosi ai turistilor, care intotdeauna au insa nevoie de un loc confortabil de cazare, care sa le indeplineasca toate cerintele si eventual pretul sa fie cat mai mic. Cu siguranta ca nu oricine isi permite sa se cazeze la hotelul Ramada din inima orasului, astfel ca multi se orienteaza catre zone mai departe de centru, insa mai accesibile la pret.


Cine nu isi doreste sa se poata caza in conditii foarte bune, la un pret accesibil si aproape de muzeul Brukenthal? Cu ajutorul regimului hotelier, aceste dorinte pot fi acum indeplinite, iar tot ceea ce trebuie sa faca turistii este sa isi aleaga apartamentul preferat in care sa isi petreaca o vacanta de neuitat. Preturile sunt mai scazute decat la un hotel care ofera conditii similare, insa suprafata este mult mai mare, iar in functie de numarul camerelor, pot fi gazduiti mai multi oaspeti, astfel ca tariful se imparte egal.


Pe langa aceste avantaje principale, regimul hotelier mai are cativa asi in maneca, gata sa atraga cat mai multi oaspeti. Asadar, apartamentele ce pot fi inchiriate sunt localizate in toate zonale orasului, chiar si in centru, motiv pentru care turistii pot economisi mult timp si bani pe transport pentru a ajunge sa viziteze toate atractiile.

Propria bucatarie


De asemenea, lista economiilor poate continua datorita faptului ca orice apartament are propria bucatarie, ce poate fi utilizata oricand, fara a fi impus vreun anumit interval orar, obicei specific pensiunilor. Asadar, turistii isi pot gati bucatele preferate ori de cate ori doresc, in conditii foarte bune si nu mai este nevoie sa achite preturile ridicate ale mancarurilor de la restaurant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu