marți, 1 noiembrie 2016

Ce preturi au lenjeriile de lux in 2016

In ziua de azi avem foarte multe solutii la indemana pentru a personaliza un dormitor, existand propuneri pentru toate gusturile, de la cele traditionale, la cele mai moderne. Insa putini sunt cei care acorda o atentie sporita in momentul alegerii lenjeriei de pat, fara a sti ca o astfel de decizie poate schimba radical aspectul dintr-o camera. In schimb, Casa New Concept comercializeaza astfel de produse, la preturi accesibile pentru toate buzunarele, iar modelele sunt foarte variate, astfel ca oricine isi va gasi ceva pe plac.

Modele variate

La mare cautare sunt lenjeriile de pat de lux, deoarece oricine isi doreste ca dormitorul personal sa se prezinte in cele mai bune conditii. Materialele folosite la confectionare sunt de calitate, motiv pentru care sunt rezistente, nu se decoloreaza dupa mai multe spalari si permit pielii sa respire, prevenind iritatiile. Astfel de lenjerii sunt ideale nu numai in camera adultilor, ci si a copiilor care au la dispozitie numeroase modele din care sa aleaga.


Usor de intretinut


In plus, nu este dificila intretinerea acestora, fiind foarte putine reguli impuse, printre care evitarea folosirii substantelor de innalbire pentru ca materialul sa nu se decoloreze, evitarea setarii masinii de spalat automate la o valoare mai mare de 40 de grade precum si folosirea fierului de calcat la cel mult 120 de grade pentru a se preveni mai multe riscuri.

Preturi bune

Astfel, clientii Casa New Concept care aleg lenjerii de pat de lux, nu numai ca se bucura de produse de calitate, dar au parte si de preturi accesibile, motiv pentru care nu mai sunt nevoiti sa astepte perioadele de reduceri. In plus, se acorda si transportul gratuit pentru comenzile a caror valoare depaseste 399 de lei. Cumparaturile online vin in ajutorul oricui, deoarece putini sunt cei care dispun de timpul liber necesar pentru a face cea mai buna alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu