luni, 4 iulie 2016

Stickerele si rolul lor in Design

O modalitate unica de personalizare a unei incaperi o reprezinta stickerele pentru pereti, acestea fiind utilizate in nenumarate situatii, de la dormitorul copiilor, la cel al parintilor, living, baie sau bucatarie. In plus, stickerele sunt ideale si pentru orice suprafata dreapta, nu numai perete, precum birouri sau alte articole de mobilier, oglinzi, sticla etc.

Avantaje

Cel mai important avantaj este, cu siguranta, cel al tarifului accesibil, datorita faptului ca stickerele sunt mult mai ieftine decat alternativa varuirii unei incaperi pentru a o personaliza asa cum isi doresc clientii. De asemenea, utilizarea stickerelor se face cu usurinta si nu implica disconfortul urias creat de varuirea unei camere, fiind suficienta respectarea regulilor impuse de producator, in timp ce la dezlipire nu aduce niciun prejudiciu peretelui sau suprafetei pe care se aplica, adezivul fiind indepartat cu usurinta.

Multe persoane isi doresc schimbarea aspectului locuintei in fiecare an, iar prin intermediul stickerelor, aceasta etapa este una mult mai accesibila, implica mai putin timp si un disconfort redus. De asemenea, decorarea cu stickere este o procedura ideala si in cazul birourilor, unde angajatii isi pot personaliza propriul spatiu pentru a crea un mediu mai placut si mai primitor. De asemenea, durata de viata este de cativa ani, perioada suficienta, mai mult ca sigur pentru toate cazurile, intrucat cei mai multi dintre clienti aleg sa schimbe design-ul in fiecare an, daca nu chiar mai devreme.

Nenumarate posibilitati


Clientii pot opta fie un design deja disponibil, fie pot veni cu propriile sugestii, iar cu ajutorul unui grafician priceput, acestea sunt puse in practica pentru a putea indeplini chiar si gusturile celor mai pretentiosi. O idee foarte comuna este aceea de a utiliza in dormitor niste stickere pentru sticla care imita ghivecele de flori, insa ideea se preteaza si pentru bucatarie unde cei mai multi proprietari de locuinte nu pot pune flori din motive variate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu