marți, 10 ianuarie 2017

Recomandari in materie de pantofi dama



Fie ca participa la un eveniment deosebit, la o intalnire sau fie ca merge la serviciu, orice femeie are nevoie de o pereche de pantofi in care sa se simta increzatoare, dar in acelasi timp si comoda. Cu toate ca doamnele sunt dispuse adesea sa faca sacrificii pentru a arata bine, o incaltaminte care jeneaza va fi intotdeauna de evitat pentru ca pana si cele mai mici activitati vor fi desfasurate cu greutate. Prin urmare, daca sunteti in cautarea unor pantofi dama care sa va vina perfect, iar materialul si cusaturile sa fie de calitate, Joyas va pune la dispozitie o gama larga de modele de unde puteti alege in functie de gusturi si preferinte.

 
Incaltaminte cu toc

Cu toate ca nu este cel mai bun tip de incaltaminte in anumite momente ale zilei, cel mai des femeile se incapataneaza si din dorinta de a arata impecabil aleg sa poarte tocuri. Daca va regasiti in aceasta situatie, nu ar trebui sa mai stati pe ganduri si sa va aruncati pantofii pe care deja ii aveti in garderoba pentru ca nu va mai sunt utili, iar pe viitor luati in considerare acest aspect.
 
Incaltaminte fara toc

Pentru doamnele care nu pun accent pe inaltime, atunci modelele de pantofi dama fara toc sunt o alegere excelenta, mai ales daca optati pentru stilul oxford. Fie ca alegeti sa ii purtati la birou, la facultate sau la o plimbare prin parc, o pereche de papuci eleganti, din piele si la moda, vor atrage cu siguranta toate privirile celor din jur. 

In plus, nu are rost sa va fortati piciorul daca puteti arata impecabil si cu balerini, pantofi dama clasici decupati sau inchisi. Totodata, nu uitati ca totul sta in atitudine, iar daca o aveti pe cea potrivita, atunci orice tip de incaltaminte va arata impecabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu