luni, 9 ianuarie 2017

Unde gasesti o multime de modele smartwatch pentru copii



Copiii din ziua de azi sunt mult mai pasionati de tehnologie decat parintii lor si isi doresc sa tina pasul cu cele mai noi gadgeturi, astfel ca pe piata sunt disponibile o multime de modele smartwatch pentru copii, care sunt accesibile la preturi pentru toate buzunarele si dispun de diferite functii. Locul ideal unde produsele pot fi testate inainte de a fi achizitionate este showroom-ul iUni din sectorul 3, unde clientii sunt consiliati de angajatii bine pregatiti, insa pentru cei care nu dispun de timp liber, pot plasa o comanda direct pe site, bucurandu-se astfel si de transport gratuit prin curier, pentru produsele de peste 499 de lei.



Diferite functii

In plus, acestea sunt ideale si pentru ca parintii vor sti intotdeauna unde se afla cei mici, putand sta mai linistiti. Unele modele smartwatch pentru copii includ diferite functii folositoare, printre care si cea de mini telefon, oferind posibilitatea de inserare a cartelelor sim, pentru ca apelurile sa fie mai confortabile ca niciodata. In plus, capacitatea bateriei este, de regula, de circa 500 mAh, cifra mai mult decat rezonabila, deoarece gadgeturile pot fi utilizate cateva zile la rand. 

Foarte usor de folosit

Ecranul touchscreen este foarte usor de folosit si cu toate ca rezolutia sa nu este cea mai avansata, este foarte usor sa se citeasca sau sa se trimita mesaje, in timp ce in agenda pot fi salvate pana la 10 numere. Cu toate acestea, cei care doresc sa aiba parte de mai multe functii, pot conecta smartphone-ul la ceasul inteligent prin intermediul Bluetooth-ului si a unei aplicatii descarcate. 



Pentru toate dispozitivele

De asemenea, cele mai multe modele de smartwatch pentru copii pot functiona atat cu sistemele de operare Android, cat si iOs, in timp ce incarcarea se face in doar cateva ore, cu ajutorul unui cablu micro USB inclus in pachet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu