luni, 7 februarie 2022

Dă startul vacanței cu o vacanță în Skiathos!

Cu plaje frumoase și o viață de noapte de-a dreptul înfloritoare, Skiathos este populară printre turiștii locali greci și europeni. Dacă vă întrebați cum este să vizitați Skiathos, continuați să citiți pentru a vedea toate lucrurile de făcut în Skiathos, Grecia. Înainte de a pleca spre această destinație de vacanță, trebuie să știți că puteți prinde oferte lastminute spre Skiathos. Unde? Urmărind ofertele noastre, de la Fabrica de Vacanțe.

Situat în nord-vestul Mării Egee, Skiathos se simte așa cum erau Creta și Santorini acum 20 de ani. Este o insulă care are aceleași case încântătoare văruite în alb, plaje cu nisip și ape cristaline ca și celelalte insule grecești populare.


Este ușor să ajungeți cu feribotul din Pelion sau Salonic și odată ce vă aflați aici, vă simțiți departe de tot ceea ce înseamnă agitație. Așa că, aici doar trebuie să stați și să vă bucurați de cele frumoase locuri Skiathos, Grecia. Obțineți harta interactivă a orașului Skiathos, pentru merge către oricare din obiectivele turistice pe care le veți regăsi aici, în zonă.

De exemplu, în prima zi, puteți miza pe o zi de relaxare pe Plaja Lalaria. Accesibilă numai pe apă, plaja Lalaria poate fi vizitată în timp ce ocolești insula în același tur care duce în Kastro la câțiva kilometri spre vest.

Plaja este o încântare, cuprinsă de stânci înalte, care au un arc natural și peșteri în partea de est. Aici surf-ul este moderat, iar valurile agita sedimentul alb din apă pentru a-i oferi o strălucire translucidă la soare.

Chiar și cu o mulțime de bărci de plajă care sunt lăsate la fiecare câteva minute distanță de mers pe jos în timpul verii, pe plaja Lalaria este suficient loc pentru toată lumea, mai ales cei care nu își doresc locuri prea aglomerate.

Pe de altă parte, o altă plajă pe care nu ar trebui să o ratați este Plaja Troulos. Pe coasta de sud, lângă stația de autobuz 18, se află un golf ispititor, la mai puțin de zece kilometri de orașul Skiathos.

Nisipul de la Troulos poate fi cel mai moale de pe insulă, iar plaja are panta blândă și apa limpede, pe care toată lumea le iubește.

Și fiind pe coasta de sud plaja este complet protejată de vântul de nord, Meltemi, care bate vara. La câteva sute de metri în largul mării se află insulița în formă de cupolă Troulonisi, o destinație pentru diverse activități acvatice atunci când marea este suficient de calmă.

Așa-i că merge și lastminute către Skiathos? Rezervă-ți chiar acum un bilet și fă din vara anului 2022 cea mai frumoasă amintire.

Fabrica de Vacanțe vă aranjează totul, tu doar trebuie să îți faci bagajele, iar vacanța poate să înceapă! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu