marți, 8 februarie 2022

Unde poti vedea ultimele modele ale celor de la Nissan

Dacă ești în căutarea unei mașini, Auto Cobalcescu este partenerul tău de încredere. Aceasta este o reprezentanță auto multibrand, unul dintre cei mai buni dealeri auto din capitală, care comercializează mașini ale unor mărci cunoscute. Portofoliul de mărci auto al acestui dealer autorizat include: Dacia, Renault, Nissan, MINI, BMW, aproape unele dintre cele mai admirate mărci din industria auto. Auto Cobalcescu vinde si autoturisme noi si second hand pentru a satisface nevoile tuturor clientilor. Până în prezent, Auto Cobalcescu a vândut 40.000 de vehicule noi și 4.000 de vehicule second hand, oferind clienților cel mai înalt nivel de experiență.

Beneficiaza de calitatea tuturor serviciilor

Auto Cobalcescu ofera si servicii de inalta calitate precum: servicii Mecanice, Caroserii, ITP, Fleet Service Management, Solutii de Finantare si Garantii. De aceea, este de mentionat ca toate serviciile sunt asigurate de profesionisti in domeniu, astfel incat masina ta sa functioneze si sa arate perfect dupa ce vei beneficia de serviciile oferite de Auto Cobalcescu.


Auto Cobalcescu asista si clientii cu flote oferindu-le posibilitatea de a beneficia de servicii de management al flotei, mai exact, de serviciul personalizat de reparatii si intretinere a flotei prin conturi mari si rampe de service dedicate. Cand vine vorba de finantare, Auto Cobalcescu iti ofera posibilitatea de a beneficia de o solutie de finantare adaptata nevoilor tale prin intermediul unui partener. Această garanție se aplică vehiculelor noi și uzate. Vizitați site-ul autocobalcescu.ro acum pentru mai multe informații.

Descoperiți promoțiile disponibile

Auto Cobalcescu ofera preturi grozave clientilor sai, asa ca alege sa profiti de promotiile disponibile acum si alege sa cumperi masina la alegere de la dealer-ul tau de incredere Auto Cobalcescu si vei fi pe deplin multumit! De asemenea, dacă doriți să fiți la curent cu ultimele noutăți despre ofertele Auto Cobalcescu, puteți alege să furnizați adresa dvs. de email în secțiunea newsletter a site-ului autocobalcescu.ro, astfel încât să primiți în permanență noutăți despre ofertele care sunt disponibil.

Verifica recenziile

Pentru a va convinge de profesionalismul de care a dat dovada dealer-ul multibrand Auto Cobalcescu, aveti acum ocazia sa cititi relatarile cunoscutilor directori de brand cu privire la activitatile desfasurate direct de pe site-ul autocobalcescu.ro.

Convinge-te cu ajutorul unui test drive

Dacă v-ați hotărât deja pe un model, este recomandat să faceți un test de conducere înainte de a cumpăra pentru a vă asigura că mașina corespunde așteptărilor dumneavoastră. Prin urmare, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul din secțiunea „Test Drive” a site-ului autocobalcescu.ro și un reprezentant al companiei te va contacta în cel mai scurt timp. Vezi cele mai noi modele Nissan si alege cea mai buna optiune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu